top of page

CURSURI

DEVENITI SCAFANDRU BREVETAT

Fie ca doriti sa incercati prima data o scufundare, sa deveniti un scafandru brevetat, sa avansati la alt nivel de calificare sau sa deveniti scafandru profesionist, SDI ofera cursul ce vi se potriveste!

 

Fie ca doriti sa va bucurati de privelistile subacvatice de la suprafata apei facand snorkeling sau facand scufundari pentru a admira minunile din adancuri de aproape, incercati unul din cursurile SDI ce va trezesc interesul. Nu sunteti sigur daca scufundarile va vor atrage? Nici o problema! Faceti o "scufundare de test" participand la un program de Scuba Discovery. De-alungul acestui program veti face o scufundare sub indrumarea unui instructor brevetat. Pentru potentialii scafandri tineri din familia dvs., SDI ofera programul de "Future Buddies". Copii de 8 si 9 ani pot experimenta scuba cu un instructor in bazin, iar cand implinesc 10 ani vor putea participa la cursul de Open Water Scuba Diver pentru a deveni scafandri brevetati.

 

Atat scafandri noi cat si cei ce se scufunda de ceva vreme gasesc sub apa multe lucruri ce le trezesc interesul. Cei ce se scufunda in ape reci vor dori sa incerce un costum uscat, altii sa invete cum se foloseste un scooter subacvatic sau cum sa faca fotografii si filme sub apa - SDI ofera multiple specialitati pentru a augmenta experienta subacvatica. Facand un curs de specialitate va veti putea bucura de ceea ce va trezeste interesul din start, fara a trebui sa va chinuiti de a invata de unul singur. Odata ce aveti patru specialitati si ati logat 25 de scufundari va calificati pentru brevetul de SDI Advanced Diver; faceti apoi cursul de Rescue si mai logati inca 25 de scufundari si veti putea deveni Master Diver.

 

Alegand sa deveniti SDI Divemaster, Assistant Instructor sau Instructor veti putea ghida alti scafandri sub apa, asista la predarea cursurilor, preda chiar dvs. si avea satisfactia de a ii ajuta pe altii sa se bucure de minunile oferite de lumea subacvatica. 

CONTACTATI-NE

Your details were sent successfully!

bottom of page